ONZE SUNNY ENERGIE 
SOLUTIONS

ZONNEPANEELINSTALLATIES


Wij bieden professionele installatie van hoogwaardige zonnepanelen op residentiële en commerciële gebouwen. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van de panelen op het dak of andere geschikte locaties, om maximaal zonlicht op te vangen en efficiënt energie op te wekken.

BATTERIJOPSLAGOPLOSSINGEN


Wij bieden batterijopslagsystemen die je in staat stellen om overtollige energie op te slaan die wordt gegenereerd door je zonnepanelen. Deze thuisbatterijen zorgen ervoor dat je de opgewekte energie kunt gebruiken wanneer dat het meest gunstig is, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Het biedt je meer onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet en verhoogt je energie-efficiëntie.

LAADPAALINSTALLATIE


Wij verzorgen de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen bij woningen, bedrijven en openbare ruimtes. Ons team zorgt voor een veilige en efficiënte installatie, zodat je je elektrische voertuig gemakkelijk en snel kunt opladen.

ZONNEPANELEN


Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om zonnepanelen te plaatsen:

  1. Kostenbesparing: Zonnepanelen kunnen helpen om de kosten van elektriciteit te verlagen. Door je eigen duurzame energie op te wekken, hoef je minder elektriciteit van het net af te nemen, wat resulteert in lagere energierekeningen op de lange termijn.

  2. Milieuvriendelijkheid: Zonnepanelen maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen, namelijk zonlicht, om elektriciteit op te wekken. Ze stoten geen broeikasgassen uit tijdens het productieproces en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor ze een milieuvriendelijke energieoplossing zijn.

  3. Duurzaamheid: Zonnepanelen hebben een lange levensduur en vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Ze zijn gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen tientallen jaren meegaan, waardoor ze een duurzame investering zijn.

BATTERIJEN


Opslag van overtollige energie: Als je zonnepanelen hebt, wekken ze vaak meer energie op dan je op dat moment nodig hebt. In plaats van deze overtollige energie terug te voeren naar het elektriciteitsnet, kan een thuisbatterij deze energie opslaan voor later gebruik. Op deze manier kun je de zelfopgewekte energie benutten, zelfs wanneer de zon niet schijnt, waardoor je je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verder kunt verminderen.

LAADPALEN


Gemakkelijk en snel opladen: Met een laadpaal thuis of op het werk kun je je elektrische voertuig gemakkelijk en snel opladen. In plaats van afhankelijk te zijn van openbare laadpunten, kun je thuis je voertuig opladen wanneer het jou het beste uitkomt. Dit bespaart tijd en moeite die anders nodig zouden zijn om naar een openbaar laadpunt te rijden.